OM OSS

Å leve av hobbyen din, er gjennom Nye Farger en drøm som kommer i oppfyllelse for oss. Vi er stolte over at vi kan dele våre ambisjoner med deg. Vårt mål er å gi ditt møbel et unikt design: one of a kind!

 

Det er ikke alltid nødvendig å bytte ut dine møbler med nye. Kanskje er modell og dimensjoner “riktige”, men slitasje og skade gjør at møbelet trenger vedlikehold, eller en sikkelig make-over? Kanskje har du et arvestykke du vil bevare og ta være på, men fargen er ikke lenger hva den var, eller passer ikke så godt inn i ditt hjem? Eller er du bare lei av dine gamle møblers trauste og kjedelige utseende?

 

La Nye Farger gjøre noe med det, og du kan glede deg over dine møbler igjen, 4ever!

 

Nye Farger gir brukte eller kasserte møbler en ny sjanse, og etter oppussing kan de passe perfekt inn i ditt interiør, og etter din smak.

 

 

Hvem er Martin Hammenga

 

 

Martin er født i Nederland, men bor nå i Dalsbygda, i Os. Martin har arbeidet som maler siden 1999, og kan sitt yrke fra A til Å. Siden 2006 har han praktisert sitt fag i Norge.

 

Han brenner for gjenbruk og oppussing av møbler. Du møter ham som oftest ute i arbeidsklær. "Jeg er ikke skapt for å sitte inne på et kontor, men liker å jobbe med andre i en ellers hektisk hverdag». Martins innsats sikrer gjennomgående god kvalitet på de arbeidene vi leverer, og stadig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

 

Martin har de siste årene jobbet med å realisere både egne og andres drømmer om å dekorere og pusse opp egne og andres møbler.

Hvem er Nicole Schedalke

 

 

Nicole, har utdannet innen porselensmaling og grafisk design, og har jobbet både med illustrasjon, fotografi, webdesign og grafisk design.

Klassiske temaer som portretter, dyr, planter, gater, hus og landskaper fremstiller hun på en følsom måte, men med kraftige farger og et bestemmt penselstrøk. Fotografiets fastholdelse av et bestemmt tidsmoment og detaljrik-dommen er gjenkjennende elementer i Nicoles bilder. I disse omgivelsene finner hun motiver og inspirasjon. Hun er med andre ord en svært allsidig kunstner, men innrømmer at illustrasjon ligger hennes hjerte nærmest.

 

 „Jeg elsker å male og for å få inspirasjon går jeg på tur, leser i blader eller tar en tur i de beste interiørbutikkene og helt siden jeg var liten har jeg elsket å male, dekorere og fikse litt på tingene rundt meg,.”.